Olajok

“Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.”
Albert Einstein

Ahogyan az a fizikából ismert, minden energia, ami körülvesz minket, és ezek az energiák eltérő szinten rezegnek. Annak megfelelően állnak össze, ahogyan mi figyelmünkkel képpé rögzítjük őket a tudatunkban. Ezek a képek motiválnak minket érzéseink által cselekvésre, és a jelenben megvalósul cselekvésünk formálta jövőnk. Vagyis nem kiszolgáltatottjai vagyunk életünknek, hanem teremtői sorsunknak.

A legtöbb, amit magunkért tehetünk, hogy pozitív érzésekben létezünk, ezáltal a magas rezgési szinten lévő embereket, helyzeteket, tapasztalásokat vesszük észre és életünk jóra fordul.

Ebben jelentenek segítséget az ásványi olajok is, amelyek önmagukban pozitív érzéseket ébresztenek bennünk, hiszen az őket alkotó növények energiája magas szinten helyezkedik el.

dōTERRA Essential Aromatics Cheer Touch - 10 ml

dōTERRA Essential Aromatics Cheer Touch 10ml

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Touch Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthat. Amikor éppen híján van a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítse, és felélénkítse a hangulatát. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre deríti a nap folyamán.

 • A dōTERRA Cheer keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben.
 • Külsőleg alkalmazva a Cheer aromája optimizmussal tudja eltölteni, ami a hangulatára is élénkítő hatással lesz.
 • Masszázshoz használva életteli vidámsággal és pozitivitással tölti fel.
 • A Cheer keveréket citrusos és fűszeres esszenciális olajok alkotják, amelyek mind hozzájárulnak melegséget árasztó, magával ragadó jellegéhez.

9 500 Ft

dōTERRA Essential Aromatics Console Touch - 10 ml

dōTERRA Essential Aromatics Console Touch 10ml

A dōTERRA Console Touch Vigasztaló keverék édes virágok és fák esszenciális olajaival támogatja a vigasz érzését, hogy elindítsa egy reményteli úton. A dōTERRA Console Touch Vigasztaló keverék hozzájárulhat, hogy sikerüljön örömöt és boldogságot találnia az életben.

 • Az édes, virágos illatú dōTERRA Console keverék azzal a céllal készült, hogy segítsen táplálni a remény érzését.
 • A dōTERRA Console keveréket kiegyensúlyozó és megújító tulajdonságokban gazdag fás és virágos összetevők alkotják.
 • A dōTERRA Console keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben.

16 990 Ft

dōTERRA Essential Aromatics Forgive Touch - 10 ml

dōTERRA Essential Aromatics Forgive Touch 10ml

A dōTERRA Forgive Touch Megújító keverék friss, fás aromája segít felszabadítani az elégedettség, a megkönnyebbülés és a türelem érzését. A megbocsátás ösvényén elindulva a dōTERRA Forgive Touch ösztönző útitársként kíséri végig, emlékeztetve, hogy engedje el, ami már megtörtént, és lépjen tovább.

 • Gyógynövényes, friss és fás aromája megnyugtató légkört teremt
 • A doTERRA Forgive olajat olyan speciális, természetes összetevők alkotják, amelyek egymással kombinálva elégedettség, megkönnyebbülés és türelem érzését váltják ki
 • Elősegíti a mindennapi élethez szükséges érzelmi egyensúlyt
 • A doTERRA Forgive esszenciálisolaj-keveréket fákból és gyógynövényekből nyert esszenciális olajok elegye alkotja, ami hozzájárul a harmonikus közérzethez
 • Praktikus golyós kiszerelésben a kényelmes felvitel érdekében

8 500 Ft

dōTERRA Essential Aromatics Motivate Touch - 10 ml

dōTERRA Essential Aromatics Motivate Touch 10ml

Időnként mindenkire ráfér egy kis extra bátorítás, a dōTERRA Motivate Touch pedig pontosan ezt nyújtja! Ez a friss, tiszta és mentás keverék a magabiztosság, az optimizmus és az eltökéltség érzését fogja kiváltani Önből. A dōTERRA Motivate Touch hozzájárul kreatív energiái felszabadításához és ahhoz, hogy bátorságot tudjon meríteni az önmagába vetett hitből. Ne habozzon, tegye bátran magasabbra a mércét – úgy is biztosan sikerrel fog járni!

 • Elősegíti az önbizalom, a bátorság és a bizakodás érzését.
 • A dōTERRA Motivate esszenciálisolaj-keverék az érzékeket stimuláló olajokból áll.
 • Citrusos és mentás esszenciális olajok kombinációja alkotja.

10 200 Ft

dōTERRA Essential Aromatics Passion Touch - 10 ml

dōTERRA Essential Passion Touch 10ml

A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok inspiráló keveréke alkotta dōTERRA Passion Touch segítségével újra izgalmat csempészhet az életébe. Olyan dolgok kipróbálásához is bátorságot meríthet, amelyekre korábban sosem sikerült sort kerítenie. Még az is megeshet, hogy megtanul festeni, vagy táncolni megy a barátaival! Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a dōTERRA Passion keverék segítségével akár már rutinná vált teendőiben és kapcsolataiban is képes lehet új módon örömét lelni.

 • Egy inspiráló keverék, amely külsőleg alkalmazva jókedvre derítő, izgalmas aromát kínál.
 • A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok kombinációjával gazdagított dōTERRA Passion keverék segít kreativitásra inspirálni, és szenvedélyre lobbantani az élet örömei iránt.
 • A dōTERRA Passion keverék fahéj, gyömbér, kardamom, szegfűszeg és damiána esszenciális olajokat elegyít.
 • A dōTERRA Passion keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben.

17 990 Ft

dōTERRA Essential Aromatics Peace Touch - 10 ml

dōTERRA Essential Aromatics Peace Touch 10ml

A virág és menta esszenciális olajok keverékéből álló dōTERRA Peace Touch Megerősítő keverék egy hasznos emlékeztető arra, hogy nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy megtalálja a békét. Lassítson, vegyen egy mély levegőt, és találjon vissza a higgadt, összeszedett énjéhez. Használja a dōTERRA Peace Touch keveréket, hogy elégedett, higgadt és a nyugodt tudjon maradni. A belső béke csak Önön múlik – na meg néhány csepp dōTERRA Peace Megerősítő keveréken.

 • A doTERRA Peace keverék aromája jól kiegészíti a béke, a megnyugvás és az elégedettség érzésének pozitív megerősítését
 • Kellemes, megnyugtató aromájával ideális légkört teremt meditációhoz és jógagyakorlatokhoz
 • A béke, a megnyugvás és az elégedettség érzésével tölt el
 • A mentás és virágos esszenciális olajokból készülő doTERRA Peace segít csillapítani az érzelmeket
 • A doTERRA Peace az ellazulást és megnyugvást segítő olajok legjavát tartalmazza, úgymint levendulát, majoránnát, vetivert és ilang ilangot

12 990 Ft

Ha érdekel az egyik olaj, az alábbi űrlapon vedd fel velem a kapcsolatot