Konzultációs lehetőség

Életünk nyugodt, boldog, elégedett, és nehézségekkel teli, veszteségekkel terhelt, problémákkal átszőtt szakaszokban váltják egymást. Ezek a nehézségek, időnként olyan gyorsasággal, váratlansággal vagy megmagyarázhatalansággal érkeznek hozzánk, amely túl mutat akkori tudatossági szintünkön vagy érzelmileg oly mértékben vagyunk általuk kiszolgáltatva, ami már nem teszi lehetővé a helyzet tisztán látását számunkra.

Természetesen ha elhatározásod megszületett, a leggyorsabb és leghatásosabb módja a gyógyulásnak, maga a konzultáció.

Online

15 000 Ft / 90 perc

Személyes

20 000 Ft / 90 perc

Új élet együttműködés

60 000 Ft

Mi történik egy ThetaHealing konzultáción?

A konzultáció rólad szól. Érdemes már úgy érkezni, hogy tudod mi az a probléma, amely a legnagyobb felszültséget kelti benned. Elképzelhető, hogy több problémával is érkezel, de mindig a számodra legnagyobb elakadással fogunk foglalkozni. Természetesen ha nem tudod meghatározni, együtt megtesszük.

Minden problémánknak van egy tudatalatti gyökere. Ezek a megrekedések leláncolnak minket viselkedésmintákba, ezért vannak olyan nehézségeink, élethelyzeteink, amelyek visszatérően megismétlik önmagukat, és idővel már félelmeinké válnak.

A probléma felismerése közben, létrejön egy kapcsolat köztünk, amely egymásra hangolódás lehetővé teszi, hogy együtt lássunk rá a gyökérproblémát jelentő érzésre. Hiszen cselekedeteink, és gondolataink mögött mindig minket korlátozó vagy irányító érzések állnak.

Az érzés meghatározása után, theta agyhullámon, a tudatalattiban keressük meg az elakadást okozó helyzetet. Ezt követi ennek az újra definiálása. Tehát megértjük, feldolgozzuk és elengedjük magát, az elakadást okozó érzést.

Meggyőződésem, hogy életünk egy csodálatos lehetőség, ezért az gyökérprobléma feldolgozása után, egy pozitív áthangolódással folytatjuk, amely a tétlenségből, cselekvő állapotba állít át miket, ezzel visszaadva lelkesedésünket, és az öröm, elégedettség érzésével ad lendületet.

Természetesen személyesen minden beszélgetés közvetlenebb, de a közös munka hatékonyságát a kapcsolódás formája nem befolyásolja.

Új élet együttműködés

Vannak olyan élethelyzetek, amelyek feldolgozásához egyetlen találkozás kevésnek bizonyul. Ilyenkor nagy segítség ha van mellettünk valaki, akivel megoszthatjuk félelmeinket, szomorúságunkat, majd később örömünket. Ebben az együttműködésben, folyamatosan kapcsolatban vagyunk, egymás életének részévé válunk, amíg meg nem történik a cselekvő létállapot, tehát célokkal, lelkesedéssel telivé nem váltak a mindennapok. Itt az elakadás feldolgozása után, új célokat tűzünk ki, és együtt indulunk el, ezek megvalósításában.

Fontos felismerni, csak akkor van értelme elindulni a közös úton, ha elkötelezett vagy a változás iránt.